0474/79.26.19 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys Diëtiste en voedingsdeskundige

Veldslaatje met mozarella

21-08-2016
Voorbereiding: 7 minuten 
Bereiding: 5 minuten 
Totale tijd: 12 minuten 
Aantal personen: 2


Ingrediënten:

  • 150 g veldsla
  • 1 handvol ongezouten notenmengeling
  • 1 bol mozzarella
  • 100 g bospaddenstoelen 
  • 1 avocado
  • peper
  • zout
  • extra vierge olijfolie
  • notenolie 

 

Bereiding:

  1. Was de veldsla en zwier droog.
  2. Schil de avocado en snijd in blokjes.
  3. Bak de bospaddenstoelen even aan. 
  4. Snijdt de mozzarella fijn en voeg op 't einde even toe in het pannetje met de paddenstoelen.
  5. Schik de sla op een bord, voeg de paddenstoelen en mozzarella toe en leg de stukjes avocado erop.
  6. Strooi ten slotte de noten er over heen.
  7. Giet een goeie geut extra vierge olijfolie en notenolie over het geheel en meng het onder elkaar.
  8. Kruidt naar eigen smaak met peper en zout.