0474/79.26.19 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys Diëtiste en voedingsdeskundige

Getuigenis 1: Betty VC

Vorig jaar voelde ik me niet zo goed in mijn vel. Ondanks het feit dat velen me gek verklaarden, zocht ik in de omgeving van Tienen een diëtist(e) voor een gezondere aanpak. Ik hou van verse producten en ben niet te vinden voor light-producten. Evelyne gaf tips over de verdeling van mijn maaltijden, vermits ik in een ploegensysteem werk. Ik kreeg een aangepast voedingsschema van de maaltijden doorheen de dag met voorbeelden van variaties.Ze gaf ook advies voor lekkere en gezonde tussendoortjes. Ik weet nu hoe veel ik mag eten. Op 7 maanden tijd, ben ik 15 kg afgevallen. Omdat ik gezonder ging koken zag ik resultaat voor het ganse gezin. Evelyne volgt je goed op en doet ook telkens metingen van omtrek op verschillende plaatsen, maar ook je vochtbalans, spier- en vetmassa wordt gemeten. Evelyne is een aangename diëtiste die bezorgd is en ook altijd klaar staat voor tips en advies, zowel op de consultatie, als via sms of mail. Het is mijn beste beslissing geweest van 2015. Ik raad het iedereen aan.

 

Getuigenis 2: Elisabeth C

Na lang jojo-en, vooral veel bijkomen en verslaafd raken aan suiker (met name chocolade als doorgedreven boosdoener), drong het tot me door dat ik de strijd tegen de kilo's niet alleen aankon! Uiteindelijk zette ik de stap naar een diëtiste... en niet zomaar een diëtiste! Eentje die me geen dieet voorschreef, maar een nieuwe manier van leven aan de man bracht! En of het zijn vruchten al heeft afgeworpen: niet alleen ben ik op een paar maanden kilo's en centimeters kwijt, NEEN, vooral heb ik dankzij mijn diëtiste een nieuwe levensstijl ontwikkeld! Ik kan jullie met vreugde meedelen dat ik mijn suikerverslaving te boven ben, mezelf veel beter in mijn vel voel en mijn lijf ook aangeeft meer aan te kunnen. Kortom, ik heb meer energie! Ik ben zeker nog niet van plan te stoppen, want om werkelijk gezond in het leven te staan, heb ik nog een weg af te leggen... maar ik hoor wel maandelijks van mijn diëtiste dat ik goed bezig ben en ik geloof ook oprecht zelf dat ik goed bezig ben. Het is een geleidelijk proces van afvallen, maar zoals ik reeds aanhaalde, vooral een proces van bewuster leven en ook eten, bewegen, genieten, ... Dankzij Evelyne leerde ik genieten van een stuk chocolade, echt genieten!

 

Getuigenis 3: Jerôme F

Ondanks een vrij actieve levensstijl voelde ik me een tijdlang futloos en moe. Zelfs in dergelijke mate dat het mijn werk beïnvloedde. Na een eerste consultatie bij mijn voedingsdeskundige, Evelyne Putseys, bleek dat, ondanks mijn sportieve levensstijl, mijn voedingspatroon helemaal niet in orde was. Ik at regelmatig te grote hoeveelheden, mijn voeding was onvoldoende gevarieerd en er was een gebrek aan porties fruit en groenten. Met veel aandacht voor mijn dagdagelijkse agenda en verplichtingen stelde Evelyne een doordacht voedingsschema op waarbij de focus ligt op optimale porties, variatie en voldoende groenten en fruit. De aanpassing naar dit voedingsschema was zoveel makkelijker dan ik had durven denken, mede door het voorstellen van simpele gerechten die bovendien ook snel klaar zijn, én heel lekker smaken! Reeds een week later voelde ik dat mijn energiepeil positief veranderde. Na een aantal opvolgconsultaties, waarbij ik zeer goed werd begeleid, heb ik mezelf een nieuwe en gezonde levensstijl aangemeten. De nieuwe energie werkt aanstekelijk. Betere resultaten op het werk, meer motivatie om na de uren te gaan sporten en een beduidend lager vetgehalte! Ik kan Evelyne ten zeerste aanraden, wanneer je last hebt van dezelfde problemen. Een te laag energieniveau, of te hoog vetgehalte. Daar heb ik nu gelukkig geen last meer van!